Muziekschool de Hondsrug in de Gemeente Aa en Hunze
0598 - 468724 (To Abels)

 

Volg een gratis proefles!

Heb je belangstelling voor zang- of muziekles? Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen! Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat. Meer informatie lees je ook in onze brochure!

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

De muziekschool heeft twee leslocaties:

 

Dr. Nassau College

Stokleggingslaan 17 in Gieten

 

 

Basisschool De Marke

De Weegbree 21 in Gieten

(ingang via de hoofdingang)

 

 

WELKOM BIJ MUZIEKSCHOOL DE HONDSRUG!

 

Muziekschool "De Hondsrug" geeft modern en levendig muziekonderwijs aan zowel de kleintjes als ook aan oudere leerlingen binnen de gemeente Aa en Hunze. Door bevoegde docenten wordt op een kwalitatief hoog niveau en op enthousiaste wijze les gegeven. Het lesprogramma biedt daardoor veel ruimte voor de specifieke wensen en mogelijkheden van de leerlingen. Speelplezier en samenspelen staan daarbij hoog in het vaandel. De muziekschool is een door de gemeente Aa en Hunze gesubsidieerde instelling. De lessen op de muziekschool staan daarom open voor iedereen die woonachtig is in deze gemeente. De lessen worden gegeven in Gieten (Drenthe).

 

Lesaanbod

 

zanglessen en instrumentale lessen:

zang, viool, cello, contrabas, dwarsfluit, blokfluit, saxofoon, accordeon, piano, keyboard, gitaar (akoestisch en elektrisch), basgitaar en drums.

 

cursussen:

saxofoonkwartet, trio kwartet of kwintet, haal je accordeon van zolder, muzikale en instrumentale verkenning, muziek op schoot en kinderkoor.

 

Toch nog zin in muziekles? Informeer gerust, wellicht zijn er nog plaatsingsmogelijkheden!