Voorwaarden en regels

Plaatsing aanmeldingen
Huidige leerlingen en hun gezinsleden hebben voorrang boven nieuwe aanmeldingen. Bij nieuwe aanmeldingen hebben jongeren tot 18 jaar voorrang. Op het moment dat de leerling definitief geplaatst wordt, ontvangt u bericht van ons. Een cursusjaar bestaat uit 34 lesweken (exclusief vakanties primair onderwijs Aa en Hunze).

Lesgeld
Vanaf de eerste les is de leerling definitief ingeschreven en verbindt deze zich voor de duur van één cursusjaar. Het lesgeld is in principe over het gehele cursusjaar of de gehele cursus verschuldigd. Na de definitieve inschrijving ontvangt u een nota. Terugbetaling van het lesgeld over een deel van het cursusjaar of de cursus geschiedt alleen in bijzondere gevallen in overleg met het bestuur. Bij voortijdige beëindigen van de lessen hanteert de Muziekschool een opzegtermijn van 4 lesweken. Alleen de leerlingen die individuele lessen of duoles volgen, kunnen het lesgeld in twee termijnen betalen. De deelnemers aan projecten betalen het lesgeld voor aanvang van de cursus. Het lesgeld voor leerlingen die later in het jaar instromen, wordt verrekend met het aantal lesweken dat nog resteert. Bij niet tijdige betaling van het verschuldigde lesgeld wordt het volgen van de lessen opgeschort. Deze kunnen niet eerder worden hervat dan nadat het verschuldigde lesgeld, met alle daaronder vallende kosten, door de lesgeld plichtige is voldaan. De vervallen lessen worden in dit geval niet gerestitueerd of ingehaald. U schrijft zich in bij de muziekschool door het volledig ingevulde inschrijfformulier als bijlage in de mail te sturen naar het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het inschrijfformulier op deze website.

Les locatie
De lessen worden komend cursusjaar gegeven in de O.B.S. Gieten, 
Spoorstraat 2 in Gieten.

Regels m.b.t. afwezigheid
Leerlingen en docenten houden elkaar tijdig op de hoogte bij afwezigheid. Voor de strippenkaartlessen geldt: - Een afmelding graag 24 uur van tevoren bij de docent, anders is lesgeld verschuldigd. Voor de leerlingen die iedere week komen: